Check out Daddy’s new bike

Okay, egentlig er min holdning, at en cykel ikke behøver at være specielt fancy – den skal bare være pålidelig og pokkers alsidig, hvilket for mit vedkommende betyder, at jeg kan klistre et barnesæde bagpå, at den ikke kræver den store vedligeholdelse og at jeg kan slæbe den med overalt. Og her har min lilla 90’er Bugatti været helt perfekt; men så skete der det uheldige i sidste uge, at jeg lavede en eller anden vanvittig bevægelse med min krop og fik et slemt hekseskud i ryggen – av!

Efter konsultering med de bedste eksperter på LinkedIn, Facebook, Yammer og nå ja, min egen læge, endte jeg hos Joseph, som er specialist i Alexander-teknikken, som kort sagt går ud på, at man skal lære at bruge sin krop rigtigt (vi bruger åbenbart næsten allesammen vores krop som en person uden kørekort kører en bil…). Her er jeg nu blevet udsat for alle mine dårlige vaner med alskens forkerte vrid i rygsøljen og er gået i skarp træning for at lære at gå, sidde, rejse mig, lægge mig, gå på trapper, række ud og meget mere. Faktisk er jeg begyndt at bevæge mig meget kongeligt.

Og det bringer mig til min nye cykel. Joseph var nemlig overhovedet ikke begejstret for min gamle cykel, hvor man sidder ret foroverlænet og vrider hovedet opad for at se fremad. Han anbefalede (på grænsen til befalede) i stedet en cykel med god affjedring og ikke mindst en cykel, hvor man sidder oprejst med underarmen i vandret position. Resultatet er en helt og aldeles fantastisk Batavus Flying D indkøbt hos de flinke mennesker hos Østerport Cykler.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i cykler og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Check out Daddy’s new bike

  1. Mette Weber siger:

    Det er da en rigtig Daddy-cykel . men hvad gør man ikke for helbredet 😉 – Håber din ryg har det bedre vi ses InTheMedia
    Mette

  2. olekassow siger:

    Jo, tak, det går fremad, Mette (-: Glæder mig til næste omgang “Be The Media”…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s